About Me

My Photo
Cinta kau dan aku Takkan mungkin bersatu Untuk saat ini di dunia ini Mungkin kita bersama Nanti di atas sana Biar ku setia menjaga cintamu Selamanya

Saturday, March 23, 2013

Secret party...


No other words can describe about our secret party last week but wonderful
 It was only me, daddy, you and Alanna. Four of us.We laughed until we cried, We sang "Happy Birthday" as loudly as we could, we hugged for a long time, We shared two slice of choc cake, pizza and coke,
we fed each other, we talked until late.......we watched movies until we fall asleep...

“Sometimes,' said Pooh, 'the smallest things take up the most room in your heart.” 

― A.A. Milne

Happy Birthday Ultramen
I can’t believe my baby ultramen is five!!

5 comments :

Mamanurin said...

Selamat hari lahir wahai anak cute!!!sound best la mommy!moga anak teruna mommy senantiasa dlm limpahan rahmat dan kasih Allah. Aminnnn

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Bebe said...

Happy birthday lil prince... Hope all ur wishes and dreams come true... Amin... Hugs and kisses from us in Brunei

LiYa HaNiF :: said...

actually liya tgh search pasal qdess subang bestari terjumpa blog nie.. search sekali lagi yr blog juga yg liya klik hehe then hati rs cam nak tau pasal blog nie.. baca story kat sini smpai liya ralit ...sampaikan satu keje pun x jadi kat opis ni hehe.. neway sorry to hear about alanna.. speechless kalau dia ada sebaya dengan Qalesya anak liya... salam perkenalan dari liya... tak sabar nk continue baca kisah u kat sini.. :) tp tu le nk kene buat kerja dulu nie...

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Followers